eTwinning Projemiz

eTwinning Projemiz "Malos de Cuento"

Okulumuz Matematik Öğretmeni Aykut ÇAM ve Türkçe Öğretmeni Meryem AKDAŞ; 8 Türk ve 5 İspanyol ortak ile Malos de Cuento (Villains) adlı e-Twinning projesini yürütmektedir. Proje ekibimize çalışmalarında başarılar dileriz.

03.05.2024 136

Malos de Cuento proje linki için tıklayınız

Proje Açıklaması:

Kötü adam, edebi metinlerde bulabileceğimiz en çekici kurgusal karakterlerden biridir. Düşünmeyi bırakırsanız aslında hikayelerin motoru olduklarını görürsünüz. Bunlar olay örgüsünün ilerlemesini ve yürümesini sağlayan karakterlerdir, çünkü onlar olmasaydı kahramanın bir hedefi olmazdı (dünyayı kurtarmak, birini kurtarmak, bir şeyi korumak...) ya da bir hedefi olurdu ama ona engel olacak birini bulamazdı. Büyük Kötü Kurt olmasaydı Kırmızı Başlıklı Kız kim olurdu, Voldemort olmasaydı Harry Potter, baş düşmanı Moriarty olmasaydı Sherlock Holmes...? Şimdiye kadar tüm klasik hikayeler kahramanların versiyonlarını topluyor. Kötülere kimse ses çıkarmadı. Bu nedenle bu proje kendi versiyonlarını arıyor. Hadi bulalım!

03-05-2024

Kaynak: https://schooleducation.ec.europa.eu/en/etwinning/projects/malosdecuentovillains/twinspace