El Sanatlarımızı Birlikte Yapalım Twinning Projesi

07.10.2020 296

Okulumuz 2019-2020 eğitim öğretim yılında başarıyla yürütmüş olduğu eTwinning 'El Sanatlarımızı Birlikte Yapalım' projesiyle Ulusal Kalite Etiketi ödülüne layık görülmüştür.

ETwinning yenilikçi ve istekli öğretmenlerin okullarında projelerle bir bağ kurmasını, öğrencilerin yeni öğrenme fırsatları edinmelerini sağlar. Yapılan her proje öğrencilerimizin yaratıcı düşünmesi, problem çözme becerilerini geliştirmesi ve eğlenceli hobiler edinmeleri gibi birçok yönde katkı sağlar.

Geçen sene yapmış olduğumuz 'El Sanatlarımızı Birlikte Yapalım' projesinde öğrencilerimiz yaşayan veya unutulmakta olan el sanatlarını öğrendiler. Azim ve istekle yaptıkları, güzel çalışmalarından dolayı projeye katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Emeğiniz en değerli şeydir.

07-10-2020