Okulumuz Muğla Erasmus Akreditasyonunda Yer Almaya Hak Kazandı

2024 yılı Okul Eğitimi akreditasyonu için il geneli 165 okul başvuru yapmıştır. 42 okulumuz daha önce akreditasyon ağına katıldığı için değerlendirme dışı kalmıştır. Kalan 123 okulumuz kendi ilçelerinde puan üstünlüğüne göre sıralanmış ve ilçe bazlı kontenjan sıralaması sonucunda 32 okulumuz 2024 yılı Okul Eğitimi akreditasyon ağına dahil olmaya hak kazanmıştır. (Kaynak:muglaarge.meb.gov.tr)

27.02.2024 324

Çamköy Ortaokulu ile birlikte İl genelinde 32 Okulumuz 2024 yılı Okul Eğitimi akreditasyon ağına dahil olmaya hak kazanmıştır. Önümüzdeki yıl Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri yurt dışında eğitim faaliyetlerine katılacaktır.

Erasmus+ projeleri Avrupa ülkelerinde hareketlilik ve işbirliği fırsatları sunuyor:

• Yüksek Öğretim
  • Mesleki Eğitim ve Öğretim
  • Okul Eğitimi
  • Yetişkin Eğitimi
  • Gençlik
  • Spor

Kaynak: https://muglaarge.meb.gov.tr/www/2024okulegitimivemeslekiegitimakreditasyonagiortakokulvekurumlarimizbellioldu/icerik/957