Tübitak 2204-B Araştırma Projeleri Yarışması Başvurumuzu Yaptık

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından; Ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması her yıl düzenlenmektedir.

14.02.2024 183

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Bengü DURGUT rehberliğinde hazırlanan "Doğal Afetlerde Hayat Kurtaran Battaniye" başlıklı projemizi Tübitak'a sunduk.

"Tübitak 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" kapsamında başvuru yapan 7/A sınıfı öğrencilerimiz  Melisa KORMAZ ve Nehir Ekin ÖZKAYA'ya başarılar dileriz.